Totalentrepriser

Vil du have et tilbud, eller har du bare et spørgsmål? så kontakt os gerne allerede i dag!

Skal du have renoveret hele førstesalen? Eller skal du bruge en tilbygning?

Et stort byggeprojekt kan trække tænder ud, og hvis du ikke har den store erfaring i håndværk, kan du spare både tid, bekymringer og penge på at få én mand til at stå for entreprisen. Tømrerfirmaet Morsø & Nielsen tager gerne totalentrepriser, hvor vi sikrer dig, at arbejdet foregår gnidningsfrit.

 Vi har kontakt med både murere, VVS’ere, elektrikere, malere osv. Så er byggeprojektet mere omfattende, end hvad vi selv kan klare, trækker vi gerne gode samarbejdspartnere ind. Vi kender dem og vant til at arbejde sammen med dem, og derfor kan vi også stå inde for deres kvalitet.

 Spar penge ved at vælge en totalentreprise

Skal du selv indhente tilbud ved mange forskellige håndværkere, vil beløbet hurtigt stige. Med en totalentreprise, hvor det er os, der står for projektet, sparer du en hel del penge. Det skyldes, at de håndværkere, vi hyrer ind, ved præcist, hvad de skal lave, de skal ikke selv lave tilbud til dig, og de behøver heller ikke koncentrere sig om at vejlede og rådgive. Det klarer vi alt sammen med dig. For mange kokke fordærver maden, og det undgår du med en totalentreprise.

 Skal vi hjælpe dig med totalentreprisen? Ring til os i dag!