Døre & Vinduer

Vil du have et tilbud, eller har du bare et spørgsmål? så kontakt os gerne allerede i dag!

Ønsker du et bedre indeklima? Få skiftet vinduer og døre

Har du købt et gammelt hus, hvor vinduer og døre er af ældre dato? Er træværket gået lidt til, og kan du mærke træk eller fugt? Så er det på tide med en udskiftning.

Et godt indeklima har meget med dine døre og vinduer at gøre. I dag er der krav til, at dine døre og vinduer skal have 3-lagsglas, så de isolerer bedre, og så du ikke fyrer for gråspurvene. Med nye døre og vinduer vil du også kunne mærke en markant besparelse på din varmeregning.

Hvilke døre og vinduer skal du vælge?

Som i gamle dage kan du vælge vinduer og døre i træ. Vi anbefaler dog altid træ/alu, som har en lang række fordele. Med træ/alu er du sikret en langt længere holdbarhed, fordi vinduet eller døren ikke udelukkende er lavet af træ, som bekendt går til eller rådner med tiden. Du har stadig træ indvendig, men udvendig er der aluminium, som er vejrbestandigt. Ud over et flot look, der kan matche de gamle trævinduer og trædøre, sparer du vedligeholdelsen.

Skal vi hjælpe dig med at finde de helt rette vinduer og døre til hjemmet? Kontakt os i dag, så vi kan høre, hvad du ønsker dig.