Gulve

Vil du have et tilbud, eller har du bare et spørgsmål? så kontakt os gerne allerede i dag!

Opgradér dit hjem med et nyt, flot gulv

Et nyt gulv kan gøre underværker for hele dit hjem, og hos Tømrerfirmaet Morsø & Nielsen får du det, som du vil have det. Vi kan hjælpe og vejlede dig i, hvilket gulv der vil dække dine behov bedst, og hvilke gulve der også passer til dit budget.

Skal dit nye gulv være ekstra slidstærkt? Er det vigtigt for dig, at det er de samme gulve i hele huset, og hvilket er bedst? Drømmer du om et smukt plankegulv, eller er et klikgulv mere dig? Valgmulighederne er mange, og derfor er vi behjælpelige i beslutningsprocessen.

Vi tilbyder at lægge alle former for

  • Klikgulv
  • Plankegulv
  • Parketgulv, fx i egetræ, fyr, bøgetræ osv.
  • Laminatgulve

Ønsker du dig et specielt mønster i dit trægulv, fx sildebensparket? Vi har en dygtig samarbejdspartner, som er ekspert i sildebensparket, og ham trækker vi med ind over projektet, så du får det, du drømmer om.

Du er i trygge hænder hos os

Vores kunder er det vigtigste, og derfor går vi op i, at du er tilfreds med det arbejde, vi laver hos dig. Vi har mere end 10 års erfaring i alle tømreropgaver, og vi har lagt et væld af gulve gennem tiden. Samtidig kan du også være sikker på at få en tømrer på opgaven, som kender materialerne samt fordelene og ulemperne ved de forskellige gulvtyper.

 Kontakt os i dag og hør mere!